arent u 13, hgh is not the right thing...need it
biolabneed it
emmarent u 13, hgh is not the right thing...
u are, defo dont take it. just not at your age i beg
dobra ale nw czy tego tescia robic jak bede mial 15Ziomuś jak ty masz 13 lat to narazie to sobie zostaw. Narazie nazbieraj na tyle kasy zebys w wieku 15 lat mial na hgh i na cykl tescia. narazie daruj sobie
jakby w wieku 13 zaczął jebac to powiem ze ciężka jazdaZiomuś jak ty masz 13 lat to narazie to sobie zostaw. Narazie nazbieraj na tyle kasy zebys w wieku 15 lat mial na hgh i na cykl tescia. narazie daruj sobie
ja mam wyjebane ile pozyje tylko zeby dla paru szmat ktore mnie wykorzystaly pokazac i je wykorzystac i zranicjakby w wieku 13 zaczął jebac to powiem ze ciężka jazda
Uwierz mi opłaca sie. Narazie sie ucz wszystkiego. Egzogenne androgeny podczas mutacji mają więcej plusów niż minusów. Jeżeli nie rozjebiesz i zrobisz czegoś naprawde głupiego, szansa na szansa na trwałe wyłączenie osi HPG jest bardzo mała (1-10%)dobra ale nw czy tego tescia robic jak bede mial 15
No i to sie szanujeja mam wyjebane ile pozyje tylko zeby dla paru szmat ktore mnie wykorzystaly pokazac i je wykorzystac i zranic![]()